Voor ieder wat wils in veiling van 15-tal kerngezonde bedrijven in Malmedy

Voor ieder wat wils in veiling van 15-tal kerngezonde bedrijven in Malmedy

Op zoek naar spectaculaire sportauto’s, bouwmateriaal, fitnessapparatuur of toch eerder vastgoed? Troostwijk Veilingen organiseert de verkoop van overtollig materiaal uit een 15-tal bedrijven in volle expansie van Roger Gehlen, een bekende ondernemer uit Malmedy. Door het enorme en uiteenlopende aanbod is er voor ieder wat wils: zowel particulieren als professinals of gewoon liefhebbers en verzamelaars vinden er verschillende artikelen bij één en hetzelfde adres. Bieden kan nog tot 17 maart. 

Roger Gehlen staat aan het hoofd van een Groep met een vijftiental bedrijven in de bouwsector, alsook in de verkoop en verhuur van materiaal en gereedschap. Maar hij is ook eigenaar van het Intermills Business & Event Center, de cinema MovieMills, de evenementenzaal La Scène en sinds kort ook van het nieuwe viersterrenhotel My Hotel in Malmedy. In totaal leidt hij zo een vijftigtal bedrijven.  

Ruimte voor nieuwe investeringen 

 Voor de verkoop van overtollig materiaal uit een vijftiental bedrijven in volle expansie, klopt Roger Gehlen bij Troostwijk Veilingen aan. “Ik zoek een snelle en efficiënte manier om overtollig materiaal en auto’s te verkopen. Het zou zonde zijn om dit niet te laten renderen. Dankzij deze veiling is er zo snel extra budget en ruimte voor nieuwe investeringen”, aldus Roger Gehlen. 

585 loten voor de particulier én de professional 

Deze veiling is zowel bestemd voor de particulier als voor de professional uit de bouwsector en zelfs voor autoliefhebbers. Het gaat namelijk om een groot en gevarieerd aanbod aan verschillende loten: sportauto’s, grondbewerkingsmachines, vloertegels, gereedschap, werkkledij, meubels en nog veel meer. “Die enorme variëteit is een een groot voordeel. Je kan in één keer heel wat goede aankopen op de kop tikken. Zie het als shoppen in een groothandel maar dan aan de beste, marktconforme prijs”, zegt Kristof Schumers, Sales Manager agri, tuinbouw en grondverzet machines voor Wallonië en Limburg. Zo is deze veiling niet enkel interessant voor de particulier, maar ook voor autoliefhebbers, professionele grondverzetbedrijven, handelaars in kleren en schoenen of bouwers en verbouwers.

Troostwijk Veilingen sorteert het materiaal online per categorie. “Op die manier blijft de veiling voor de geïnteresseerde koper overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Je kan verschillende loten combineren, maar wie enkel interesse heeft in één onderwerp vindt dat materiaal in kwestie ook eenvoudig in één link terug”, zegt Kristof Schumers. 

Story image

90% van de veilingen door kerngezonde bedrijven aangevraagd 

Bedrijven hebben soms de neiging om ongebruikte machines te verwaarlozen en te vergeten. “Maar zo mislopen ze mooie opbrengsten. Materiaal en machines online veilen is een perfecte methode om een goede opbrengst te realiseren. En echt alles heeft waarde, dat merken wij elke dag in onze job. Smart assetmanagement voorkomt namelijk dat assets stilstaan en geld kosten. De opbrengst van overtollig materiaal creëert financiële ruimte voor nieuwe investeringen. Ook voor wie bijvoorbeeld snel productie-faciliteiten wil verplaatsen of snel wil investeren en desinvesteren is online veilen de ideale methode. Daarnaast kan je dankzij online veilen ook snel inspelen op veranderende marktomstandigheden overal te wereld”, aldus Kristof Schumers. 

Praktisch 

Astrid Dupuis Project Manager, Two cents

 

 

 

 

 

Over Troostwijk

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.