Uniek luxe-penthouse te koop aan Hasseltse jachthaven

Troostwijk Real Estate verkoopt riant appartement online

In Hasselt staat een uitzonderlijk appartement te koop, aangeboden via Troostwijk Real Estate Sales. De gelukkige koper van het riante penthouse van 200 m2 zal kunnen genieten van een prachtig zicht over de jachthaven. Bijzonder extraatje is dat de loft volledig door architect Vittorio Simoni is ingericht.

Simoni is één van de meest toonaangevende architecten in België. Hij bouwt en richt niet alleen woningen in, maar ook hotels, restaurants, winkels en kantoren. Zo is het tweesterrenrestaurant ’t Zilte op de bovenste verdieping van het MAS in Antwerpen van zijn hand, net als het Tongerse assisenhof en het Modemuseum in Hasselt. Voor dit laatste project ontving hij de driejaarlijkse architectuurprijs van de provincie Limburg.

Simoni koos voor de luxueuze loft aan de jachthaven voor een moderne maar toch warme look, met veel parketvloer en natuursteen en voldoende ruimte om buiten van het uitzicht te genieten. Bij het appartement hoort een berging en drie autostandplaatsen in een gesloten privéparking.

Een online bod uitbrengen kan via Troostwijk op www.troostwijk.be/vastgoed

De startprijs voor het online bieden werd bepaald op € 680.000.

Praktische info:

•          Afsluitingsdatum: 14 maart 2017 16:00 CET

•          Kijkdagen: Op afspraak                    

Locatie: Kempische Kaai 59/601 + 55/75 A, 3500 Hasselt

Meer info: https://www.troostwijkauctions.com/nl/penthouse/01-24129/


Over Troostwijk Real Estate:

Troostwijk Real Estate is het enige veilinghuis in België dat verkopingen van onroerend goed online en bij opbod organiseert. 97% van de verkopingen wordt succesvol afgerond. Bovendien komen deze binnen de 6 weken tot stand. Troostwijk Real Estate is een afdeling van Troostwijk Veilingen, het grootste industriële veilinghuis van Europa, met kantoren in de voornaamste Europese landen.

Voor meer informatie (niet voor publicatie a.u.b.)

Troostwijk
Tel: +32 (0)3 287 62 62
Of Chris Tanghe: +32(0)471 34 85 60
E-mail: info@troostwijk.be
Website: www.TroostwijkAuctions.com

Of

Ward Vanhee
Tel: +32 (0) 472 93 97 57
E-mail: wv@twocents.be

 

Contacteer ons
Ward Vanhee Two cents
Over Troostwijk

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa‚Äôs grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.