TBAuctions benoemt Joris Dierick tot CFO

Veilinghuizen BVA en Troostwijk zetten in op verdere groei

TBAuctions kondigt de benoeming aan van Joris Dierick tot Chief Financial Officer, een functie die hij vanaf 6 mei 2019 zal bekleden. Hij wordt lid van de Management Board onder leiding van Herberth Samsom, CEO van TBAuctions.

Gedurende zijn 19 jaar bij Microsoft heeft Joris Dierick uitgebreid ervaring opgedaan in financiën en technologie. Hij werkte in verschillende nationale en internationale rollen, meest recentelijk als CFO – Central Eastern Europe. Joris startte zijn loopbaan bij de afdeling audit van PwC en is gekwalificeerd registeraccountant. Hij studeerde agrarische economie in Wageningen en bedrijfseconomie in Amsterdam. “De komst van Joris past in onze in strategie om de komende jaren door te groeien als internationaal online veilingplatform voor bedrijven en consumenten”, aldus Herberth Samsom van TBAuctions.

Over TBAuctions

TBAuctions is een marktleider op het gebied van online veilingen in Europa. Troostwijk is het handelsplatform voor industriële veilingen en BVA voor de consument en MKB.  Verkopers kunnen op deze manier hun (on)roerende zaken veilen aan ondernemingen en consumenten in 137 landen.

www.bva-auctions.com
www.troostwijkauctions.com
www.dechow.de
www.karner-dechow.at

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over Troostwijk

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.