Persuitnodiging netwerkevent Troostwijk

Kijkdag landbouwveiling en event op 18 juni 2018

Troostwijk nodigt u uit op maandag 18 juni op hun netwerkevent bij te wonen. U krijgt de gelegenheid om een aantal opdrachtgevers van landbouwveilingen, waaronder dealers, handelaars, loonwerkers en landbouwers, te ontmoeten. Ook de leden van Fedagrim zullen aanwezig zijn. 

We starten de dag met een korte presentatie over Troostwijk, waarbij we uitleg geven over de landbouwveilingen en de meerwaarde in de verkoop van tweedehandsmateriaal belichten. Daarna volgt een rondleiding in de loods met een extra woordje uitleg over de specifieke werking van een veiling. U kunt er ook de machines voor de volgende landbouwveiling op 20 juni bezichtigen. We sluiten af met een netwerkmoment met een hapje en een drankje. 

U kunt uw inschrijving hier bevestigen tot en met vrijdag 15 juni.

PROGRAMMA:

  • 12u: onthaal
  • 12u30: korte presentatie Troostwijk
  • 13u: rondleiding loods + werking veiling
  • 14u-16u: netwerkevent met hapje en drankje

De kijkdag van de veiling is toegankelijk voor iedereen van 10 tot 16u.

ADRES:

Vaart Rechteroever (Kruising met Vaartlaan) 41

9800 Deinze

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Contacteer ons
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Astrid Dupuis Project Manager, Two cents
Over Troostwijk

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa‚Äôs grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.