Buitenkans voor landbouw- en grondverzetmachines

Troostwijk verkoopt selectie materiaal van absolute topmerken

Troostwijk is het grootste industriële veilinghuis van Europa, met een specialisatie in machines uit de agrarische- en groensector. Het bedrijf organiseert een online verkoping van agri- & grondverzetmateriaal met een waarde van ongeveer 2 miljoen euro, verdeeld over in totaal een kleine 1.000 loten. Op zaterdag 25 en maandag 27 februari worden kijkdagen georganiseerd te Deinze, op een locatie van 12.000 m2. Op dinsdag 28 februari wordt de online verkoping afgesloten.

Opvallende pronkstukken zijn tractoren van grote merken als Fendt, John Deere en New Holland. Zowel nieuw als ouder materiaal is vertegenwoordigd. Het succes van de verkopingen van Troostwijk is niet moeilijk te verklaren. Kopers genieten van een uitstekende service en kunnen hun machinepark op een snelle en efficiënte manier uitbreiden, ook met de echte topmerken. Voor verkopers is het dé methode om op een eenvoudige manier hun overtollig materiaal van de hand te doen.  Zij doen bovendien hun voordeel met het indrukwekkend internationaal klantenbestand van Troostwijk. De meest recente verkoping, in december 2016, kon bijvoorbeeld rekenen op 3.000 bieders uit niet minder dan 46 landen.

Troostwijk Agri

Bij Troostwijk vindt men doorlopend online verkopingen binnen de agrarische en groene sector, waarbij onder meer tractoren, akkerbouwmachines, veehouderijmachines, tuin & park machines en tuinbouwmachines worden aangeboden. Op deze, vaak moderne, machines en goederen kan men een bod uitbrengen. In 2017 plant Troostwijk een tiental verkopingen, voornamelijk op haar vaste locaties te Deinze en Hotton.

Verkoping Deinze februari:

•          Afsluitingsdatum: 28 februari 2017 – 17u00 CET

•          Kijkdagen: 25 februari 2017 – van 10u00 tot 13u00 CET
                               27 februari 2017 – van 9u00 tot 16u00 CET

Adres: Vaart Rechteroever (kruising met Vaartlaan) 41, 9800 Deinze

Meer info: https://www.troostwijkauctions.com/nl/landbouw/01-23887/

Contacteer ons
Ward Vanhee Advanced Fair,dep. Two cents
Over Troostwijk

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. 

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa‚Äôs grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. 

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.